фото: , УикипедияИмeтo нa Bлaд Teнeв нaшyмя y нac пpeз 2018

...
фото: , УикипедияИмeтo нa Bлaд Teнeв нaшyмя y нac пpeз 2018
Коментари Харесай

Компанията на първия български милиардер се кани да дебютира на фондовия пазар

фото: 
, Уикипедия
Имeтo нa Bлaд Teнeв нaшyмя y нac пpeз 2018 гoдинa, ĸoгaтo тoй пoпaднa в ĸлacaциятa нa Fоrtunе зa нaй-ycпeшнитe 40 пpeдпpиeмaчи пoд 40 гoдини.

Πлaтфopмaтa ycпя дa ce пpeвъpнe в eдин oт пeчeлившитe в тeжĸитe ycлoвия нa ĸopoнa ĸpизaтa.

Платформата за търговия с акции без комисионни Robinhood се кани да дебютира на фондовия пазар. Тя към този момент търси консултанти и договаря с няколко банки за първичното си обществено предложение, настояват непознати.

По техните думи Robinhood ще стане борсова през първото тримесечие на 2021 година, написа money.bg.

През септември сдружението съумя да притегли нов кръг от 460 милиона $ вложения, което увеличи оценката ѝ до 11,7 милиарда $. Това, от своя страна, направи основателите ѝ - роденият в България Влад Тенев и Байджу Бат, милиардери.

IPO-то ще последва след същински взрив в търговията на платформата. Компанията има 13 милиона профила, на които тя разрешава да търгуват с акции, варианти, злато, криптовалути и фондове.

Дневните доходи от търговия са се удвоили сред първото и второто тримесечие на годината. Robinhood стана толкоз известна, че вложителите наблюдават деликатно известността на обособените акции, търгувани на платформата.

В края на лятото компанията заяви, че ще употребява средствата, набрани в последния рунд, с цел да усъвършенства платформата си.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР